• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

Browser Protection is not working

I have recently upgraded my Internet Security 2012 to the latest version. Everything is running fine except browser protection. Although it is on in the setting, it doesn’t show any icon detecting the website when I google stuff like usual. I have tried to turn off, scan NPE but nothing helps. How do I fix it? Please help!

Replies

Kudos0

Re: Browser Protection is not working

I have recently upgraded my Internet Security 2012 to the latest version. Everything is running fine except browser protection. Although it is on in the setting, it doesn’t show any icon detecting the website when I google stuff like usual. I have tried to turn off, scan NPE but nothing helps. How do I fix it? Please help!

Kudos0

Re: Browser Protection is not working


hoosiers512 wrote:

I have recently upgraded my Internet Security 2012 to the latest version. Everything is running fine except browser protection. Although it is on in the setting, it doesn’t show any icon detecting the website when I google stuff like usual. I have tried to turn off, scan NPE but nothing helps. How do I fix it? Please help!


Welcome,

Going into NIS and clicking on settings then web

What is your browser protection setting?

Thanks

Dick Win7x64 SP1 current NSBU
Kudos0

Re: Browser Protection is not working

Browser protection's status is on.

Kudos0

Re: Browser Protection is not working

I believe you are talking about Safe Web. That is what puts the Norton Icon next to the search resuls. Browser Potection will Block a malware site and prevent the browser from loading the site.

Jim

Kudos0

Re: Browser Protection is not working

So how do I get those icons to appear again?

Kudos0

Re: Browser Protection is not working

what browser do u use and at addons check what version of Norton toolbar u have latest version is 2013.2.2.3 if u don't have it do manual live update till u do have latest

NIS 2014 OS Windows 7 Ultimate Sp1
Kudos0

Re: Browser Protection is not working

I have checked the browser protection status again. It keeps turning off even though I set it on many times. Run all kinds of scan but still Norton doesn’t detect anything. What do I do now? I use google chrome btw.

Kudos0

Re: Browser Protection is not working


rika wrote
manual live update till u do have latest


Follow these instructions, restart the computer.
If that does not work, download Norton Remove & Reinstall Tool

https://www-secure.symantec.com/norton-support/jsp/help-solutions.jsp?docid=20110217171332EN&product=home&pvid=f-home&version=1&lg=en&ct=us

Accepted Solution
Kudos0

Re: Browser Protection is not working


hoosiers512 wrote:

So how do I get those icons to appear again?


Its under Settings - Web - Safe Surfing.

Kudos0

Re: Browser Protection is not working

My Norton encountered a bit problem back when I was upgrading it. But anyway the problem was in the settings, it wouldn’t fix so I removed the whole thing and reinstalled it. Norton is running smooth again! Thanks guys, for all of your answers!

Replies are locked for this thread.