• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

Internet Explorer 10. I have lost my "Site Safety" icon

Since upgrading to  Internet Explorer 10  I have lost the "site safety" icon to advise which sites are safe to visit using Google.

My Norton toolbar is up and working fine.

I have ensured "advanced protection mode" is off in IE10 "advanced" tab.

I have updated my 360.

This is a great feature, and I really want it back. Ideas please......

Norton 360 Version: 20.3.0.36. Windows 7 Home premium. 64 bit. SP1.

Replies

Kudos1

Re: Internet Explorer 10. I have lost my "Site Safety" icon


Luke587 wrote:

Since upgrading to  Internet Explorer 10  I have lost the "site safety" icon to advise which sites are safe to visit using Google.

My Norton toolbar is up and working fine.

I have ensured "advanced protection mode" is off in IE10 "advanced" tab.

I have updated my 360.

This is a great feature, and I really want it back. Ideas please......

Norton 360 Version: 20.3.0.36. Windows 7 Home premium. 64 bit. SP1.


Welcome,
Have you gone into IE10 tools and made sure that the addon is enabled?

Keep us posted

Dick Win7x64 SP1 current NSBU
Accepted Solution
Kudos0

Re: Internet Explorer 10. I have lost my "Site Safety" icon

Thanks for the reply. My add ons were allowed. I tried re-booting.

Woke up this morning and it just started working. I have let it go a few hours, re-booted again, and my "site safety" icons are back.

Thanky you for replying and offering assitance. Much appreciated.

Replies are locked for this thread.