Not what you were looking for? Ask our experts!
Reply
Newbie
Luke587
Posts: 2
Registered: ‎01-24-2013
Accepted Solution

Internet Explorer 10. I have lost my "Site Safety" icon

Since upgrading to  Internet Explorer 10  I have lost the "site safety" icon to advise which sites are safe to visit using Google.

My Norton toolbar is up and working fine.

I have ensured "advanced protection mode" is off in IE10 "advanced" tab.

I have updated my 360.

 

This is a great feature, and I really want it back. Ideas please......

 

Norton 360 Version: 20.3.0.36. Windows 7 Home premium. 64 bit. SP1.

dickevans
Posts: 12,325
Registered: ‎04-08-2008

Re: Internet Explorer 10. I have lost my "Site Safety" icon


Luke587 wrote:

Since upgrading to  Internet Explorer 10  I have lost the "site safety" icon to advise which sites are safe to visit using Google.

My Norton toolbar is up and working fine.

I have ensured "advanced protection mode" is off in IE10 "advanced" tab.

I have updated my 360.

 

This is a great feature, and I really want it back. Ideas please......

 

Norton 360 Version: 20.3.0.36. Windows 7 Home premium. 64 bit. SP1.


Welcome,
Have you gone into IE10 tools and made sure that the addon is enabled?

Keep us posted

Dick
Win7x64 SP1 current NIS V21
Newbie
Luke587
Posts: 2
Registered: ‎01-24-2013

Re: Internet Explorer 10. I have lost my "Site Safety" icon

Thanks for the reply. My add ons were allowed. I tried re-booting.

Woke up this morning and it just started working. I have let it go a few hours, re-booted again, and my "site safety" icons are back.

Thanky you for replying and offering assitance. Much appreciated.