Not what you were looking for? Ask our experts!
Reply
kc1
Visitor
kc1
Posts: 2
Registered: ‎04-09-2009

Running Norton in Safe Mode?

I am trying to trouble shoot my computer.  The current problem is that while on the internet an additional web browser will open with a Google Oops! page that has a web browser location of  http//  samesh##asiteverwas.com   an the ## is filled in w/ letters.   I feel this information should point to the particular virus. 

 

I have run a virus scan and windows malicious software removal in normal mode and nothing was found. 

 

I tried to run Norton 360 in safe mode and it told me to  download  nns1 .  I tried this and it wouldn't run in safe mode either.   

 

I ran the Windows Malware in safe mode and it found nothing.

 

Has anyone had this same problem?   Please help. 

 

Cathy

Rootkit Eradicator
Posts: 5,357
Registered: ‎05-30-2008

Re: Running Norton in Safe Mode?

[ Edited ]

Norton 360, as far as I am aware, does not Run in Safe Mode at all, and that includes Manual Scans.

 

You sould only Run Norton as your Real-Time Protection.  You can Download free Products, such as Malwarebytes' Anti-Malware, Update, and re-start in to Safe Mode, do a Full Scan of all Drivers, making sure you are Dis-Connected from the Internet.  This should be followed up by a Full Scan in Normal Mode and you should not Connect to the Internet un-til the Second Full Scan has been Completed.  Let us know the Results.

 

 

How to Start Your Computer in Safe Mode: http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2001052409420406?OpenDocument&src=sec_doc_n....

 

Malwarebytes' Anti-Malware for Windows: http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?tag=contentBody;mostPop....

 

Message Edited by Floating_Red on 04-09-2009 11:21 PM
Thursday, November 21, 2013: The THREATCON was changed to Level 1: Normal | Tue., Nov. 05, 2013: Zero-Day Vulnerability: Microsoft Security Advisory 2896666 | Saturday, November 09, 2013: Cyber-Criminals Serve Up A Veritable Smorgasbord Of Threats For South Koreans | Wednesday, October 09, 2013: New Internet Explorer Zero-Day Targeted In Attacks Against Korea And Japan [C.V.E.-2013-3897]
Regular Contributor
sathish232
Posts: 56
Registered: ‎07-20-2008

Re: Running Norton in Safe Mode?

kc1,

 

 you will not be able to open the Norton program in safe mode and you can run a full system scan is safemode using the run line command navw32 /l.

 

kc1
Visitor
kc1
Posts: 2
Registered: ‎04-09-2009

Re: Running Norton in Safe Mode?

Thanks!  Malwarebytes worked great and found the viruses that even the computer guy I took it to a week ago coundn't find and told me the computer didn't have any viruses. 

 

After running Malwarebytes in safemode, I tried to run Norton as listed in the other post....unfortunately, every time I tried to run it, it kicked me out and said that there was an error and it had to shut down. 

 

So I ran Norton 360 in Normal Mode....and after doing so, I tried to go online...... and at that point numberous viruses attacked my computer.  I tried to access this site to get more help but just when I would get to my post......I was kicked off the site.   Without having another computer to access the internet, I gave up and found a new computer guy in town who knew about getting rid of viruses and he finished fixing it for me.  

 

Thanks for the help!   I've become a little more aware of how to find and fix these things!     Cathy