Not what you were looking for? Ask our experts!
Reply
Contributor
Mcampos
Posts: 15
Registered: ‎03-13-2009
Accepted Solution

Update Norton 360 V5.2.0.13

Hey I pressed Liveupdate a few times and my Version is still 5.1.0.29...

 

I rebooted and its still 5.1.0.29     :(

 

How I update manually???  (Norton 360 Brazil)

Regular Visitor
TScottTX
Posts: 9
Registered: ‎02-18-2009

Re: Update Norton 360 V5.2.0.13

[ Edited ]

I have the same version, 5.1.0.29 and experience the same problem.  I've run Live Update a number of times with reboots and have not been upgraded to 5.2.0.13.

senthilkumar
Posts: 1,115
Kudos: 250
Solutions: 105
Registered: ‎01-05-2010

Re: Update Norton 360 V5.2.0.13

Hi

 

Could you run liveupdate repeatedly  until it shows " your Norton product has latest updates" and Restart your system whenever it requires.

 

Note: If you have installed N360 V5 newly on your system, you need to run live update approximately 10 times to get the latest updates 


Hope this helps and let us know how it goes?

 

Thanks,

Senthil

Regular Visitor
Adi
Posts: 9
Registered: ‎02-10-2010

Re: Update Norton 360 V5.2.0.13

I have the same Problem with the german "Deutsche Telekom"-Version of Norton 360. Even repeated LiveUpdates do not trigger the upgrade to 5.2 What now?

senthilkumar
Posts: 1,115
Kudos: 250
Solutions: 105
Registered: ‎01-05-2010

Re: Update Norton 360 V5.2.0.13

Hi,

 

After performing the steps(mentioned in the previous post), if you still have this problem. Could try un install and re installing the product , follow the below steps to un install and re install

 

If you use identity safe, before un-installing the previous product, take a backup of Identity safe data

 

Remove NIS from Start Menu or from Control Panel -> Add or Remove programs  (if this is not work,follow below steps)

Please download Norton Removal Tool from following link :  www.norton.com/nrt  and follow the procedure which is mentioned in the link

 

Install the NIS  and Run Live Update until you get no new updates(Run 9 to 10  times) and restart your system whenever it requires

 

Restore your Identity Safe data

 

Please keep your Norton product key handy to activate your product after installation or by logging into Norton account you can get the key.

 

Let us know how it goes?

 

Thanks,

Senthil

 

Regular Visitor
Adi
Posts: 9
Registered: ‎02-10-2010

Re: Update Norton 360 V5.2.0.13

Thanks. This sounds easy but it isn´t, because the product is part of a "Deutche Telekom"-Package, where they provide validated kits...

Newbie
NorRzep
Posts: 1
Registered: ‎02-02-2012

360 wont update to 5.2

I am stuck at the 5.1.0.29 version. I have used live update many times till I got the message the program is uptodate. After that did not work I reinstalled 360 and once again ran the live update, and reset my PC when asked, until I got the uptodate message and after wasting all that time the program is still not updated to 5.2.

Visitor
slavisa
Posts: 5
Registered: ‎02-18-2010

Product Update - 5.2.0.13 for Norton 360 version 5

sory for my bad english.i want ask becose on my norton 360 version 5 i have  version 5.1.0.29 and with live update nathing change.and my norton toolbar dont work with moxila firefox 10.i have italian version of norton 360 and evrithing work perfect only this 2 update not.thanks soo match.

Preetha_G
Posts: 824
Topics: 18
Kudos: 42
Solutions: 8
Registered: ‎07-12-2011

Re: Product Update - 5.2.0.13 for Norton 360 version 5

Hi All,

 

Sorry for the trouble with Norton! Please provide us little more information regarding the system specification and also the log.lue file.

 

To collect the logs please find the location below,

 

Windows XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Norton\{*guid*}\Norton\LUE\Logs\log.lue

Windows Vista/Windows 7: C:\ProgramData\Norton\{*guid*}\Norton\LUE\Logs\log.lue

 

Thanks for your contribution,

Preetha DG
Norton Forums Moderator
Symantec Corporation

 

Regular Visitor
TScottTX
Posts: 9
Registered: ‎02-18-2009

Re: Product Update - 5.2.0.13 for Norton 360 version 5

I'm running Windows 7 Professional 64bit but don't see the log files you mention.  Here's a shot of the norton tree in file manager...

 

norton.jpg