Not what you were looking for? Ask our experts!
Reply
Newbie
rrth2010
Posts: 4
Registered: ‎11-07-2010

Norton proxy server setting not working to run live update

My norton version is 18.1.037 and when I used proxy server, the product worked. However, when I changed setting backed to 'no proxy server', the Live update could not connect to Internet.

 

Likely there is a bug. Can anyone shred some light on this issue?

 

Thx,

 

Bill

delphinium
Posts: 9,862
Kudos: 2,965
Solutions: 293
Registered: ‎11-21-2008

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

Have you rebooted since the change?  Are the settings changed to detect settings automatically?  Are you connected wirelessly or by wired connection?

Under certain circumstances profanity provides relief denied even to prayer.
Mark Twain
Super Contributor
derbomber_redux
Posts: 142
Registered: ‎09-29-2010

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

Hi Bill,

 

Welcome to the Norton Community!

 

One thing: Do you really have a Proxy server or was it that Norton detected you were using a Proxy server?

 

Cheers!

There is a Hell. Believe me I've seen it.
There is a Heaven. Lets keep it a Secret.
Newbie
rrth2010
Posts: 4
Registered: ‎11-07-2010

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

I tried both ways--using automatically detect and not using automatical detect, Live update still didn't work; in addition, this computer has been restart many times in 9 days. I use wirless connection.

Newbie
rrth2010
Posts: 4
Registered: ‎11-07-2010

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

I have a proxy server and have options to use it or not to use it. Currently my proxy server is in maintanance, so I bypasee my server and connect to Internet directly.

 

Regards,

 

Bill

delphinium
Posts: 9,862
Kudos: 2,965
Solutions: 293
Registered: ‎11-21-2008

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

If you right click on the network accessw icon, are there any options for available networks?  If you have Win 7, can you find it in Manage Wireless Networks.  If so, you should be able to choose it.

Under certain circumstances profanity provides relief denied even to prayer.
Mark Twain
Visitor
settleduncle
Posts: 2
Registered: ‎08-04-2010

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

Hi,

 

Even i am facing the same issue.

- norton product automatically detected the proxy settings since the product was installed when there was a proxy connection available

- unchecked all check boxes in the proxy settings

- using wireless connection

 

Followed the below steps, nothing worked out.

- Reset Firewall from Advanced Options

- Rebooted

- Reviewed all proxy entries in browsers

- Rebooted several times

 

I am able to successfully browse internet through IE, FF but only this live update thing does not work for me.

 

don't want to uninstall and reinstall the product - any other solution pls help

 

using - NIS 18.0, Vista Home premium SP2 Toshiba Laptop

Regular Contributor
dallas_maverick
Posts: 108
Registered: ‎02-02-2010

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

Please read my posts, I was able to solve the issue.  And yes you are right, there is a bug !

 

I http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/8921-250/m-p/318362#M133093

 

 

best regards,

John

Newbie
rrth2010
Posts: 4
Registered: ‎11-07-2010

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

Thanks dallas_maverick, 

 

I folloewed the steps in your post, swithed ProxyEnable from "0" to "1" and "1" to "0" for several times, my problem was still there, not resolved.

 

Do you have an other solution, or do you know how to report this bug to Norton?

 

Thanks,

 

Bill

Volunteer
Vineeth
Posts: 1,658
Registered: ‎07-31-2008

Re: Norton proxy server setting not working to run live update

Hi,

 

When LiveUpdate fails, you can see a More Info link in the Norton LiveUpdate window. Please click More Info. This opens the One Click Support and you can see an error code there. Let us know the error code that you receive.

 

If you do not see a More Info link, then click View Summary at the bottom of your Norton LiveUpdate window. Then under the failed update, click Tech Support. This opens the One Click Support and you can see an error code there. Let us know the error code that you receive.

 

Vineeth