• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

This forum thread needs a solution.
Kudos1 Stats

After recovery "operating system wasn't found", I use this image with succes before.

Hello

I have Windows 10 ( not upgrade from 7) , 64bit , amd am3+ , gigabyte GA 970A UD3P, Samsung SSD ( from with I mad the image). I use my image one time with sucess but this time there is a problem. During recovery I set options:

- set drive activ

- restore oryginal disc signature

After recovery there is information "An operating system was't found. Try disconnecting any drivers that don't contain an operatin system." 

I disconct the external hdd with image. The BIOS see my ssd drive . Normally I will think that this is some windows issue but It should'not be , I use my windows one year after I made image and few months after the first recovery. The only difference betwen first and the second recovery is that I made format on my ssd drive. That is why I think it should be some problem during recovery.

Have somebody idea how to resolve this problem ?

I spend 10 about 10 hours without resoult.

Best regards

Replies

Kudos0

Re: After recovery "operating system wasn't found", I use this image with succes before.

I add that I try CMOS reset without result.

Best regards

Kudos0

Re: After recovery "operating system wasn't found", I use this image with succes before.

Retired military (Navy 1980-2002) "From DOS to Windows10 what a journey it has been" / MS Certified Professional / Windows 10 Professional x 64 version 1803 / build 17134.81 / NSBU 22.14.0.54 / Norton Core v.237 / Norton BETA tester

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.