• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos1 Stats

Forums "back end" HTTP 503 error

Anyone seeing this on the forums today?

Retired military (Navy 1980-2002) AO1 (AW) Aviation Warfare Specialist "From DOS to Windows10 what a journey it has been" / MS Certified Professional / Windows 10 Professional x 64 version 1809 / build 17763.437 / NCSP 22.17.0.183 / Norton Core v.282 on Android 1.93

Replies

Kudos0

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

Yes. I have seen it a couple of times over the last couple of days.  

Win 10 1607, Chrome v 58.0.3029.110 (64-bit), NSBU 22.9.3.13. But this was happening before the last NS update.





@Tony_Weiss   @Kevin

Things happen. Export/Backup your Norton Password Manager data.
Kudos0

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

Thanks for the heads up @peterweb

We're looking into the issue.

Kevin

Kudos0

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

Yup.  I received the 503, but, in a slightly different context.  I discuss it here: https://community.norton.com/en/forums/well-was-disappointing

Take Care,

H.B. 

Kudos0

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

https: //community.norton. com/en/forums/forum-clubhouse?page=1

Kudos0

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

This seems to getting worse for me.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

From what I have researched the error appears when Varnish is being ran on the same server as Apache and the "keep alive" setting is enabled. Conflicts in the general settings are the cause. Have a look folks.

http://www.technoreply.com/solving-dreaded-varnish-503-error/

Retired military (Navy 1980-2002) AO1 (AW) Aviation Warfare Specialist "From DOS to Windows10 what a journey it has been" / MS Certified Professional / Windows 10 Professional x 64 version 1809 / build 17763.437 / NCSP 22.17.0.183 / Norton Core v.282 on Android 1.93
Kudos2 Stats

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

The hosting provider has identified an issue with our site storage and degraded performance to the storage devices. They're working to remediate the problem.

Kudos0

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

clicking Subscribe

Kudos3 Stats

Re: Forums "back end" HTTP 503 error

This issue should be resolved.

Thank you all for your patience.

Kevin

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.