• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

Can some of you good folk of the Norton Community test with Firefox and see if you can attach images to messages.  For some reason on two of my three machines when I click the IMCE button, upload an image, then click on the image, the image will open in a new tab instead of posting to the message.  All three of my machines are running Win10 x64 1809 and have Firefox 65.0.2 (64-bit) configured exactly the same using the same extensions.

For those unsure of how to post images please see this post. 

How to post an image in the forums.

I do not have this issue when I try with Chrome.

Thanks.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.

Replies

Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

FWIW ~ Firefox 65.0.2 (64-bit) > IMCE works okay, for me.  I'm not 1809.   I always use 'Insert file' after 'Upload'.  But, "click on the image" also works okay.  

Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

@ The forum Admin,  is anyone going to see if they can reproduce this bug?  I received an alert that @Kevin had opened a ticket, but that post was deleted almost as soon as it was posted.

There should be no difference between my three machines except hardware.  I would appreciate if someone else (thanks @bjm_) could see if they could reproduce this bug.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

Works OK for me too. 

FF ver 65.0.2 (64-bit)

Win 10 Pro 1803 64 bit

Anything in your script blockers maybe???

Things happen. Export/Backup your Norton Password Manager data.
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

I will tested it out and update the results. 

Sunil_GA | Norton Forums Administrator | Symantec Corporation
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

peterweb:

Works OK for me too. 

FF ver 65.0.2 (64-bit)

Win 10 Pro 1803 64 bit

Anything in your script blockers maybe???

Firefox is configured exactly the same across all machines.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

bjm_:

FWIW ~ Firefox 65.0.2 (64-bit) > IMCE works okay, for me.  I'm not 1809.   I always use 'Insert file' after 'Upload'.  But, "click on the image" also works okay.  

I just noticed on the affected machines I don't have a "Insert File" link.  Instead, on this machine I have a "Search" button with a blue dot.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

Yeah, but on this machine there is no "Insert file" link.  There is on my other machine though.  Very strange.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Accepted Solution
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

Aha!  CanvasBlocker appears to be the culprit.  Now to figure out what's different on the machines.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

Reset CanvasBlock = problem solved!

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

maybe reproduced with

Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

Yeah, maybe... I didn't think to compare the settings with this (other) machine.  Still something strange on the wilderssecurity forum though.  If I @mention someone on that machine it doesn't work unless I fill out their entire name.  On this machine after the first three letters and the suggestions show, I click on their username and the rest of the letters get auto-filled, if you know what I mean?

https://www.wilderssecurity.com/threads/test.414656/

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: IMCE Button Opens Image in New Tab Intead of Posting To Message in Firefox

Yes, I know what you mean.  

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.