• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

Installed NIS '12 - GUI slow and background colors inconsistent.

OK. First impressions.

Just installed 2012 on my XP, SP3 Box.

For one thing, NIS is noticeably slower than 2011. When you click on settings, I have to wait about 10 seconds for the window to populate with GUI data. Once it does the background color is a stark white - very different to the nice color schemes for the rest of the program. It's like watching a color movie and inserting 5 minutes of black and white.

 Here is a picture...

This needs to be fixed! It actually ruins the look and feel of the product.

I am speaking of GUI speed and the white background.

What do you think?

Atomic_Blast

"Every day is just another increment on the bell curve of life."

Replies

Kudos0

Re: Installed NIS '12 - GUI slow and background colors inconsistent.

OK. First impressions.

Just installed 2012 on my XP, SP3 Box.

For one thing, NIS is noticeably slower than 2011. When you click on settings, I have to wait about 10 seconds for the window to populate with GUI data. Once it does the background color is a stark white - very different to the nice color schemes for the rest of the program. It's like watching a color movie and inserting 5 minutes of black and white.

 Here is a picture...

This needs to be fixed! It actually ruins the look and feel of the product.

I am speaking of GUI speed and the white background.

What do you think?

Atomic_Blast

"Every day is just another increment on the bell curve of life."
Kudos0

Re: Installed NIS '12 - GUI slow and background colors inconsistent.

Hi.

Am I the only one out there with these thoughts? :)

"Every day is just another increment on the bell curve of life."
Kudos0

Re: Installed NIS '12 - GUI slow and background colors inconsistent.

Hi!

No, you are not alone.

Many users have this problem - you can also give a coment on the link below.

Symantec is working with the problem.

http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Norton-Internet-Security-2012-stops-working/td-p/528136

Best regards:

/Johannes

Kudos1 Stats

Re: Installed NIS '12 - GUI slow and background colors inconsistent.


Atomic_Blast wrote:

Q:   Am I the only one out there with these thoughts?


A:    Perhaps ;-)     I kinda' like the white pallet.  
Oh, BTW my Settings (after password) opens in 1/2 sec.  No real probs here. 
Some app tweaks may come with first patch as you know.

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.