• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

This forum thread needs a solution.
Kudos0

My norton had internal error.

My norton internet security 22.16 becomes error, it say we were unable to verify your subscription due to internal error. contact support for assistance. But i still have more than 40 days subscription before error. when i click contac support button on the right text it run live update. After restart my norton internet security version become 22.17 . but it just show a blue loading text.

Then i uinstalled it with save all the setting and then reinstall with norton version 22.16. when it came to activation page. Always get error. We cannot connect to the activation server. 

I try to uinstall and reinstall again. The result was same. It always get error, we cannnot connect to the activation server.

I think norton activation server is down. Please fix it.

Labels: Activation

Replies

Kudos0

Re: My norton had internal error.

Try opening your Norton product and click on Help - Subscription Status. That will try to sync your product with the Norton servers.

If you still see the errot, instead of installing the older 22.16 version, download and run the Norton Removal and Reinstall tool from    www.norton.com/nrnr    Do this using a Windows admin account. This will download and install the 22.17 version. 

If you still see this error, it may just be a temporary server issue. Keep trying through the day.

Things happen. Export/Backup your Norton Password Manager data.
Kudos0

Re: My norton had internal error.

Well when i click contact support it run live update that installed norton 22.17 after i restart the computer. But it still same. Get blue text loading and then internal error
Kudos0

Re: My norton had internal error.

I think my pc is the problem, because i use the same installer on vps server it can show login page after installation. Then i use ssh proxy the result is same. Cannot connect to norton server. So i cannot get login page. When i see at network activity nsc.exe call ip 52.x.x.x but received 0 bytes. Somethink must be blocking. I already set google chrome as default browser but the result still same. What is wrong with my pc?

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.