• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

N 360 v 3 Online Backup : An Observation !

I don't use online backup; because I deal in large picture files, which take forever to up/down load. I use a couple of 1T external hard drives, to archive my data. But, to keep my N360 v3 front page GREEN, I backup my IE Favorites. I know I can inhibit online backup; but, I like my x4 GREEN buttons.

N360 v3 backup appears to be a bit "hit & miss", in as much as it fails more times than it succeeds. I had a big Windows Vista download in May and although the backup appeared to be working, the backup log was not incrementing, Version: 3.5.2.10 appears to have put that right.

Currently, the backup is failing as it informs me it has a problem connecting to the internet. My IE is functioning, ok. I'm receiving e-mail, ok and best of all N360 v 3 Liveupdate is functioning correctly.

The bottom line is the "Online Backup" functioning, today ?

Regards. AK

Replies

Kudos0

Re: N 360 v 3 Online Backup : An Observation !

I don't use online backup; because I deal in large picture files, which take forever to up/down load. I use a couple of 1T external hard drives, to archive my data. But, to keep my N360 v3 front page GREEN, I backup my IE Favorites. I know I can inhibit online backup; but, I like my x4 GREEN buttons.

N360 v3 backup appears to be a bit "hit & miss", in as much as it fails more times than it succeeds. I had a big Windows Vista download in May and although the backup appeared to be working, the backup log was not incrementing, Version: 3.5.2.10 appears to have put that right.

Currently, the backup is failing as it informs me it has a problem connecting to the internet. My IE is functioning, ok. I'm receiving e-mail, ok and best of all N360 v 3 Liveupdate is functioning correctly.

The bottom line is the "Online Backup" functioning, today ?

Regards. AK

Accepted Solution
Kudos0

Re: N 360 v 3 Online Backup : An Observation !

Well, "BackUp" is up and working, again !

I've never tried to reload my "backups".

Regards. AK

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.