• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos1 Stats

NIS Safe Web is not Working for IE, Chrome or FireFox (missing green-ok/red icons in google search)

NIS version: 20.3.1.22

OS: windows XT sp3

Norton Protection:  2013.3.3.19

Chrome browser: 26.0.1410.64m

Search engines: Google & Bing

Tried:

1. ran liveupdate & quickscan

2. checked Norton safe web site was up and working  by using the "Norton/ASk" search function

3. does not work using BIng or Google

4. ran NIS autofix

This function quit working about last weekend (5/12/13).   This function always comes and goes but it has not worked for three days.

Since I have checked the function with three different browsers (Chrome, IE, & Firefox) and about 5 machines (XT laptop, Windows 7 desktop, and windows 8 tablet) with the same results, I believe this is a Norton software function problem.

 I have checked with  other Norton NIS owner at different locations and they reported the same problem (NO safe web or a safe web function that happened briefly after about 20 searches).

One of the reason to get NIS was the safe web function -- if it is not working, a big part of NIS to help user in safe surfing is missing.

--- Why cannot Norton indicate when the safe web site is down for the user?

--- Why is NIS safe web function alway so undependable? (works, next search doesn't, then works, etc.)  seem like a very flakey or buggy NIS function

--- When will this "glitch" be fixed?

Replies

Kudos0

Re: NIS Safe Web is not Working for IE, Chrome or FireFox (missing green-ok/red icons in google search)

Hi,

the current versions of Norton's products do not support the x64 versions of the browsers. Switch to the x32 browser and all should be well

Keep us posted

Dick Win 10x64 current current NSBU
Kudos0

Re: NIS Safe Web is not Working for IE, Chrome or FireFox (missing green-ok/red icons in google search)

I am using ONLY x32 browsers and as stated the NIS Safe Web worked until last Sunday.  I have not added any SW to the machines or updaed the software  except running the NIS Liveupdate.

I last reply from the GURU was NOT an answer to this problem.

Kudos0

Re: NIS Safe Web is not Working for IE, Chrome or FireFox (missing green-ok/red icons in google search)


kcabbott wrote:

I am using ONLY x32 browsers and as stated the NIS Safe Web worked until last Sunday.  I have not added any SW to the machines or updaed the software  except running the NIS Liveupdate.

.....


Hi kcabbott,

Please see if what suggested here, better explained in following posts on page 2 and 3  (well, I should say first go to page 3 and then page 2 for the correct sequence of the steps to follow), can work for you too.

In  the thread you will also find other Users' discussions/suggestions.

The choice is up to you.

Please let us know if you solved the issue.

Thanks,

Laura

Windows 7 HP SP1 32-bit | Chrome 65.0.3325.146 | NS 22.12.1.15

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.