• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos1 Stats

Norton Identity Safe/ NBorton Account login issue through IE9

As of 1hr aggo, I sudeenl;y seem not to be abe to login into my idendity safe, and when I open the browser it acctually asks me to login into Norton Account, which is also unsuccessful. Any clues?

Now I alos noticed that the web site for norton account seems to be acting as well?

Michael

Running, brand new restore win7 x64 bit environment

Replies

Kudos0

Re: Norton Identity Safe/ NBorton Account login issue through IE9

As of 1hr aggo, I sudeenl;y seem not to be abe to login into my idendity safe, and when I open the browser it acctually asks me to login into Norton Account, which is also unsuccessful. Any clues?

Now I alos noticed that the web site for norton account seems to be acting as well?

Michael

Running, brand new restore win7 x64 bit environment

Kudos0

Re: Norton Identity Safe/ NBorton Account login issue through IE9


sauterm wrote:

As of 1hr aggo, I sudeenl;y seem not to be abe to login into my idendity safe, and when I open the browser it acctually asks me to login into Norton Account, which is also unsuccessful. Any clues?

Now I alos noticed that the web site for norton account seems to be acting as well?

Michael

Running, brand new restore win7 x64 bit environment


It sounds like you are being asked to log into your online account (which you have to be logged into Norton account in order to get into).  Thee are two diffeent passwords involved.  One strong password for your Online account and one for your Norton account. 

When you go to log into your ID Safe, please see if it says Online Vault or Local Vault.

There was a problem earlier this morning with the server.  See here:  http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/NORTON-ACCOUNT-DOWN/m-p/744086#M206853

Right now my suggestions would be to let us know which vault you are trying to log into to and perhaps try again later to see if it is a server glitch.

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.