• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

Page not found when loading/reading thread>?

error "Page not found" when loading/reading thread?

PUP Hunter PRO: Just TRYING to save the world (U) from cyber threats, A single blog post, at a time, and ONCE & FOR ALL. (A fan of Nadia_Kovacs)

Replies

Kudos0

Re: Page not found when loading/reading thread>?

Hi 20750065:

Are you referring to the same "Page not found" error discussed in LinYu2's May 2016 thread Norton Community Login Issue in the Forum Feedback board?

Kudos0

Re: Page not found when loading/reading thread>?

Hello

I have been having the error like 20750065 has been having. I'm always signed in., I don't think it's like LinY2 had. Mine says the same thing no matter which thread.

Darn, I had it in my mouse until I copied 207's name.

Page Not Found %/g. It's something like that. It happens when I'm clicking on the number that shows how many unread posts column.. Sometimes I can  get into the thread by clicking on the first post and then going to the last post. That sometimes doesn't work and then I have to scroll all through the thread until I get to the ones from today. I think this has been happening since tonight. It has even happened in the Guru's special  place.

I just cleaned out my temp files and restarted, but it's still happening. I don't think it happened this afternoon..

Thanks.

EDIT

The requested page "/&/g" could not be found

Page Not Found with the same /&/g

Success always occurs in private and failure in full view. Windows 10 Pro 64 bit Norton Core Security Plus 22.17.3.50 Core Firmware 282 I E 11 Chrome latest version.
Kudos0

Re: Page not found when loading/reading thread>?

ye... that was what I met, %/g... seems the bug remains if the user uses Chrome (mine's up-to-date, v55....) private browsing (e.g., private Chrome, normal Chrome). Now. seems OK to me with normal FF.

PUP Hunter PRO: Just TRYING to save the world (U) from cyber threats, A single blog post, at a time, and ONCE & FOR ALL. (A fan of Nadia_Kovacs)
Kudos0

Re: Page not found when loading/reading thread>?

Hello

I'm using IE 11. I'm wondering if Windows Update did something. I did my Updates on Thursday. This issue started for me on Friday. It's still happening to me.

Thanks.

Success always occurs in private and failure in full view. Windows 10 Pro 64 bit Norton Core Security Plus 22.17.3.50 Core Firmware 282 I E 11 Chrome latest version.
Kudos0

Re: Page not found when loading/reading thread>?

forgot to mention: I tried IE 11 in my Win7, but to NO avail.

Confirmed: I can use Norton Community via normal Firefox problem-free at the time of commenting.

PUP Hunter PRO: Just TRYING to save the world (U) from cyber threats, A single blog post, at a time, and ONCE & FOR ALL. (A fan of Nadia_Kovacs)
Kudos0

Re: Page not found when loading/reading thread>?

Hello

Another Guru reported the same thing today. He's also on Win 7 IE 11. He agrees with my theory of  what is happening. Have to wait until Monday when Tony and the other Symantec Employees are back at work. We think there are 2 ads that show up and cause the website to change and then that changed website can't be found. I hope they fix the issue on Monday. This is really slowing me down in reading and posting, so I hope it get fixed soon.

Thanks.

Success always occurs in private and failure in full view. Windows 10 Pro 64 bit Norton Core Security Plus 22.17.3.50 Core Firmware 282 I E 11 Chrome latest version.
Kudos0

Re: Page not found when loading/reading thread>?

FWIW I'm on win7 Home Premium 32 bit and IE11

I do use AdFender Standard for Ad Blocking and am not aware of having seen this event happening although when first reported (in the other thread?) I followed a link stated to show the event and it happened for me.

Anything useful I can do?

Hugh
Kudos2 Stats

Re: Page not found when loading/reading thread>?

Hello

Issue has been fixed thanks to Tony and the Devs. It was fixed by the time I got online today. Both DaveH and I had it. We were close to the cause of it, but it's been working now like a charm since I got here in the late afternoon.

Thanks.

Success always occurs in private and failure in full view. Windows 10 Pro 64 bit Norton Core Security Plus 22.17.3.50 Core Firmware 282 I E 11 Chrome latest version.
Kudos1 Stats

Re: Page not found when loading/reading thread>?

floplot:

Issue has been fixed thanks to Tony and the Devs. It was fixed by the time I got online today. Both DaveH and I had it. We were close to the cause of it, but it's been working now like a charm since I got here in the late afternoon.

Hi floplot:

That's good news, but perhaps one of the Gurus could use their influence to remind the Forum Admins that users are still experiencing the "Page not found" error discussed in LinYu2's May 2016 thread Norton Community Login Issue in the Forum Feedback board.  We've been waiting since May 2016 for someone from Symantec to reply to LinYu2's thread and at least acknowledge that they're aware of this bug in the forum software.

Kudos1 Stats

Re: Page not found when loading/reading thread>?

Done! 

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: Page not found when loading/reading thread>?

up...

BTW, @lmacri, sorry, but I could not explain details at that time (I could not figure out the workaround)

thx all

PUP Hunter PRO: Just TRYING to save the world (U) from cyber threats, A single blog post, at a time, and ONCE & FOR ALL. (A fan of Nadia_Kovacs)

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.