• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos1 Stats

Posts go missing if thread title has already been used

It's happening quite a bit when a new post uses a title that has been used before that post vanishes and a thread up to several years old gets put in it's place.  I believe the Norton Community forums have been running since 2008 or 2009 so we will have to be pretty creative with our titles or our posts will go.... somewhere, but not where we intended.

This really needs to be fixed ASAP.

Thanks

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.

Replies

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Yeah, I get several email notifications a day that point to old Topics.
Now, I know the reason why. 

Thnx

 

Accepted Solution
Kudos4 Stats

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Hi guys,

If you happen to have the URLs that take you to old content (but should be taking you to new content) please pass them to me.

We deployed a fix to the problem today but it will just take care of the problem moving forward.

Thanks,
Kevin

Kudos2 Stats

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Actually, we're working on a script that will fix the old posts too but it may not be ready for a day or two.

So, if you have links that are bugging you, send them my way and I'll fix them.

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Thanks Kevin. 

Problem solved! 

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Hi guys,

If you happen to have the URLs that take you to old content (but should be taking you to new content) please pass them to me.

We deployed a fix to the problem today but it will just take care of the problem moving forward.

Thanks,
Kevin

Received notifying email  02-Oct-2014 | 7:26PM: bikeman2k created Scan will not start 

but link takes to: http://community.norton.com/forums/scan-will-not-start   Posted: 01-Dec-2013 | 12:52AM 

Windows 7 HP SP1 32-bit | Chrome 65.0.3325.146 | NS 22.12.1.15
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Fixed this one: https://community.norton.com/forums/scan-will-not-start

But the post is awaiting approval in the moderation queue.

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

The Norton Utilities URL should be working now.

I also found similar URL patterns in the French and German side of the community:

https://community.norton.com/forums/norton-utilities
https://community.norton.com/fr/forums/norton-utilities
https://community.norton.com/de/forums/norton-utilities

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Kevin, the https://community.norton.com/forums/norton-utilities is still taking me to an old thread but the new post has been moved now to  -  https://community.norton.com/forums/norton-utilities-50

Cheers,
Dave

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Thanks Dave, I think that's expected behavior.

The old post was created first so it laid claim to the "norton-utilities" alias.

Subsequent posts can't have the same alias so the system appends the name with a number to ensure uniqueness.

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Yeah I understand that but I meant it was originally posted in the Other Norton Products board and it has been moved to the Product Suggestions board.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Kevin there is another misdirect on the NS board titled "Help please" by PaumaBreck dated 4 Oct 2014 but it is currently taking me to this 2008 thread.  So it appears that this is not totally fixed... 

Posting here as I thought we have been asked not to use the "Flag as Offensive" button as the issue was resolved.  

Mike
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Post removed  Not relevant

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Here is another one, Kevin:

Received notifying e-mail 04-Oct-2014 | 12:15PM: PaumaBreck created Help please

but link takes to: https://community.norton.com/forums/help-please  Posted 11-Jun-2008 | 12:23AM 

Windows 7 HP SP1 32-bit | Chrome 65.0.3325.146 | NS 22.12.1.15
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Here is another weird one.  If you click the 'new post' number you get the first URL, but if you click the title you get the second URL.

https://community.norton.com/forums/long-shut-down-and-restart-computer?page=1#comment-5959361

https://community.norton.com/forums/long-shut-down-and-restart-computer

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Krusty13
Ya' lost me?  Sorry!
First URL takes me to
https://community.norton.com/comment/5959361#comment-5959361   Posted: 04-Oct-2014 | 8:42PM • Permalink
Second URL takes me to
https://community.norton.com/forums/long-shut-down-and-restart-computer   Posted: 27-Sep-2014 | 1:00AM • 54 RepliesPermalink

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

You don't get it.  These are two threads each sharing the same title.  When Apostolos posted here it looks like part of this thread.

Look.
First Thread.

Second Thread.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos1 Stats

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Your first link takes me to page two and the second link takes me page one of the same Thread
The OP post occupies first position on both pages of the same Thread.
That only seems logical...
 

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

  I didn't even realise that thread went on to the second page.  I was thrown by the first post being on top.  That's what happened here too  -  https://community.norton.com/forums/listing-forum-ranks?page=57#comments

I don't like that myself.  I'm just saying. 

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Hello Krusty13

I think the OP post occupying first position on each page was a continuity thing discussed during testing. 
So, we don't loose site of the user we're trying to help if a Thread goes multi-page.
Andmike may recall it better than me and offer a better explanation.
 

Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Here is another one, Kevin, notifying email just received....

"06-Oct-2014 | 7:47AM: charter created Renewal price

Anyone know where I can find out prices for renewal of Norton 360

Help appreciated"

but you can see that link takes instead to:  https://community.norton.com/forums/renewal-price   Posted: 03-Jan-2010 | 6:25PM 

Windows 7 HP SP1 32-bit | Chrome 65.0.3325.146 | NS 22.12.1.15
Kudos0

Re: Posts go missing if thread title has already been used

Thanks for the heads up Rainbow_2

This should point to the new post now: https://community.norton.com/forums/renewal-price

I sure hope we get this issue fixed soon :)

Kevin