• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos1 Stats

Re-establishing Online Backup link after re-installing Norton 360 Premier Edition

I've been a happy Norton 360 customer for several years now.

I've had to re-install the application due to other issues. I've (re-)activated the product. I've run LiveUpdate to get back up to the current level of support.

I understand that I can re-establish the link with my existing Online Backup Set with the following process:

Go to Backup + Manage Backup Sets + "Where (Online)" tab + "Click here to activate your secure Online Storage" link

However I get the following results:

1) "Gathering data..." with cycling scrolling bar appears.

2a) "No response received from Symantec server".

blah-de-blah click here to check your proxy settting. blah-de-blah.

Clicking "here" as instructed verifies that Automatic Configuration + "Automatically detect settings" checkbox is checked.

2b) Norton Autofix runs. Failes with "Error: 8505,129" Hit "Close" button.

Hit "Retry" button on 2a) window above. Repeat steps 1) - 2).

The window at 2a) ends with "If there is still a problem, please try again later"

I suspect that nothing will change if nothing changes.

I've been able to accomplish this in the past.

Thanks in advance for any help, insight, or aid you  can provide.

(NOTE: I lost the contents of this post the first time I attempted to post, when I tried to attached a .jpeg of the window in 2a).

.jpeg attachments are not accepted, and post contents are lost. Not good.)

Replies

Kudos0

Re: Re-establishing Online Backup link after re-installing Norton 360 Premier Edition

I've been a happy Norton 360 customer for several years now.

I've had to re-install the application due to other issues. I've (re-)activated the product. I've run LiveUpdate to get back up to the current level of support.

I understand that I can re-establish the link with my existing Online Backup Set with the following process:

Go to Backup + Manage Backup Sets + "Where (Online)" tab + "Click here to activate your secure Online Storage" link

However I get the following results:

1) "Gathering data..." with cycling scrolling bar appears.

2a) "No response received from Symantec server".

blah-de-blah click here to check your proxy settting. blah-de-blah.

Clicking "here" as instructed verifies that Automatic Configuration + "Automatically detect settings" checkbox is checked.

2b) Norton Autofix runs. Failes with "Error: 8505,129" Hit "Close" button.

Hit "Retry" button on 2a) window above. Repeat steps 1) - 2).

The window at 2a) ends with "If there is still a problem, please try again later"

I suspect that nothing will change if nothing changes.

I've been able to accomplish this in the past.

Thanks in advance for any help, insight, or aid you  can provide.

(NOTE: I lost the contents of this post the first time I attempted to post, when I tried to attached a .jpeg of the window in 2a).

.jpeg attachments are not accepted, and post contents are lost. Not good.)

Kudos0

Re: Re-establishing Online Backup link after re-installing Norton 360 Premier Edition

At some later date, attempting to click on the link caused a different result. I was queried for my Norton Account password, and the link to the existing backup set was (re-)established.

Mystery apparently solved by anonymous good fairies on the other side of the link. Whatever.

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.