• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

Signatures Not Visible When I Sign In to Forum

I've noticed that signatures at the bottom of posts disappear if I sign into the forum.

For example, the signature for Robby's post here showing his system specs [NIS 2013, GHOST 15, NU 15. Win XP SP3. 2004 Toshiba 17" laptop, 3.1GHz "dual-core" cpu, 1.5 GB mem (max 2.0), 80GB HDD] is only visible when I'm signed out.

Has anyone else experienced this behaviour?

------------
MS Windows Vista Home Premium 32-bit SP2 * Firefox 24.0 * IE 9.0 * NIS 2013 v. 20.4.0.40
HP Pavilion dv6835ca, Intel Core2Duo CPU T5550 @ 1.83 GHz, 3.0 GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS

Replies

Accepted Solution
Kudos1 Stats

Re: Signatures Not Visible When I Sign In to Forum

Check your Preference settings/ Preference Options  -- there's a checkbox for showing signatures in messages you view and if that is unchecked then I guess you would not see them if checked in but would if you were a guest?

Hugh
Kudos0

Re: Signatures Not Visible When I Sign In to Forum

Hi huwyngr:

Thanks for pointing me in the right direction.  I confirmed last week that the setting for displaying signatures (My Settings | Preferences | Preference Options | View signatures in posts) was enabled, but after reading your post I disabled and then re-enabled the setting and that seems to have solved the problem.

------------
MS Windows Vista Home Premium 32-bit SP2 * Firefox 24.0 * IE 9.0 * NIS 2013 v. 20.4.0.40
HP Pavilion dv6835ca, Intel Core2Duo CPU T5550 @ 1.83 GHz, 3.0 GB RAM, NVIDIA GeForce 8400M GS

Kudos0

Re: Signatures Not Visible When I Sign In to Forum

They probably fixed something and it forgot the settings ..... or you forgot to click on Save Settings at some point ? <s>

Hugh

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.