• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

Kudos0

Strange Web Safe behaviour

Hi all,

I am running windows 7 64 bit, and have used firefox browser (version 28 currently) for some time, however version 28 and Internet  Security vault have started not work together correctly. I can open the vault okay, and may even open a login or two, but then the Vault is open icon on the browser no longer functions, clikcing on it does nothing, have to either open IE explorer or go to system tray icon to close or do anything with the vault. even closing down firefox does not fiux this, as when restarted browser is just the same.

any ideas

thanks

Replies

Kudos0

Re: Strange Web Safe behaviour

Hi all,

I am running windows 7 64 bit, and have used firefox browser (version 28 currently) for some time, however version 28 and Internet  Security vault have started not work together correctly. I can open the vault okay, and may even open a login or two, but then the Vault is open icon on the browser no longer functions, clikcing on it does nothing, have to either open IE explorer or go to system tray icon to close or do anything with the vault. even closing down firefox does not fiux this, as when restarted browser is just the same.

any ideas

thanks

Kudos1 Stats

Re: Strange Web Safe behaviour

Hi,

This has been reported to Symantec and they are working on it.  No time frame for a fix, sorry.

FWIW. I have the same problem but for me, closing Firefox and reopening it gets the buttons working again.

A little bit of knowledge is... well a little bit of knowledge.

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.