• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

This forum thread needs a solution.
Kudos0

Triplet forum reply from ONE save

I saved a forum reply one TIME. If I had repeated the posting time would be sequential. They are not, the time stamp is the same for all three. The forum editor had a glitch.

https://community.norton.com/en/forums/norton-360-renewal-22

J

Replies

Kudos0

Re: Triplet forum reply from ONE save

I saw those posts. Any chance you might have clicked on save a couple of times because nothing seemed to be happening?

It does just seem to be some hiccup, or we would have seen many more duplicate postings.

Things happen. Export/Backup your Norton Password Manager data.
Kudos0

Re: Triplet forum reply from ONE save

I clicked, saw traffic in my Windows Task Manager and went to another tab. Later, I got an e-mail of new reply and found the triplets. I only get the forum edit toolbar randomly, not right now, and use preview and insert valid tags manually from "source" views that I copied and saved in notepad if the reply needs it. Sometimes preview hangs and needs to be refreshed. File attach has NEVER worked for me and image inserts only succeed in small pieces. Sign in for posting in forums with primary browser, IE 11 just started working this weekend, FireFox is my next go-to and Chrome is only for third opinion, it has no controls for the resources it takes.

Extra saves after waiting while nothing was happening, seems to me, would have shown the sequential, incremented time stamp instead of all the same

J

Kudos0

Re: Triplet forum reply from ONE save

This last post has a lot to parse out, so maybe I can break it down. You mention a few different browsers - does this happen with IE 11? With Firefox too? Which is your primary browser?

Fbgnarm:

I clicked, saw traffic in my Windows Task Manager and went to another tab. Later, I got an e-mail of new reply and found the triplets...

I don't see duplicate posts much at all; maybe a hiccup like Peterweb says? Maybe accidentally clicked a few times? Does it keep posting multiples for you?

Fbgnarm:

... only get the forum edit toolbar randomly, not right now, and use preview and insert valid tags manually from "source" views that I copied and saved in notepad if the reply needs it...

 Are you posting on a mobile device or a tablet? That might be why you're not seeing the editor. Maybe clearing cache might help too.

Fbgnarm:

...Sometimes preview hangs and needs to be refreshed...

Where does it hang? When you click the preview button? While scrolling down a post? While you're re-editing your post? Any details are appreciated.

Fbgnarm:

...File attach has NEVER worked for me...

 

 Are you trying to upload the file extensions listed? If so, what happens? Does it hang? When? If you can give us some details, that would be helpful. Thanks.

Fbgnarm:

... and image inserts only succeed in small pieces...

 

What does this mean?

Fbgnarm:

Sign in for posting in forums with primary browser, IE 11 just started working this weekend, FireFox is my next go-to and Chrome is only for third opinion, it has no controls for the resources it takes.

So IE11 is your primary? And you're seeing all of these issues on IE11? Can you give us the full version?

Fbgnarm:

...Extra saves after waiting while nothing was happening, seems to me, would have shown the sequential, incremented time stamp instead of all the same

 That makes sense, and points to a temporary issue that appears to have passed. Are you still getting multiple posts?

Tony Weiss | Norton Forums Global Community Manager | Symantec Corporation
Kudos0

Re: Triplet forum reply from ONE save

Hello Tony

Desktop, Window 7 Professional 64bit, I was using IE 11, (couldn't log in to forum with IE 11 for over a year, now it's working) not editing--no edit toolbar (another topic), it was a short post. On DIAL-UP. I think TWINS happened once before with FireFox. Difficulty posting images (when edit tool available in any topic to use as surrogate) and never succeeded uploading PDF or ZIP . covered in another topic but eventually loaded small snips of larger snip or whole screen shot that failed to load. https://community.norton.com/en/forums/issue-forum-post-editor This is run together because there is no edit control bar now. I opened the topic so there would be someplace to track the HICCUPS.

J

Kudos0

Re: Triplet forum reply from ONE save

I occasionally, maybe once or twice a month, see the formatting tools in the Add Reply box not getting displayed. I just refresh the page and it displays properly.

This is with FF and Edge.

Things happen. Export/Backup your Norton Password Manager data.
Kudos0

Re: Triplet forum reply from ONE save

Hello Members

I opened a new topic to track the related forum error.

https://community.norton.com/en/forums/forum-tools-load-fail-ie-11-ff-edge

Peter Web: I occasionally, maybe once or twice a month, see the formatting tools in the Add Reply box not getting displayed. I just refresh the page and it displays properly.

I just spent an over an hour refreshing & reloading in new tab:

Times13 repetitions: IE11 No joy, instance of refresh 1, 4, 5, 7, 10,12, & 12, the tool blinked briefly. It came on and stayed on instead of just BLINKING with new tab load, where, here, I am referring, pointing to, this new thread for convenience of  "me to" checks.

Times13 repetitions: FF No joy, mostly new tab loads, instance 1, 3, & 7 the tool blinked briefly.

On this topic: the extra instances of the post at https://community.norton.com/en/forums/norton-360-renewal-22 have been deleted, Thank You Administrator. There was only one instance of that posting in my Activity History for that forum and I received no notification e-mails for the 2nd and 3rd instance.

RownTuit.-- Double- or Triple- Click on the save button to see if it causes this thread issue. Over 2 1/2 hours for this research & report, time for a break.

J

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.