• All Community
    • All Community
    • Forums
    • Ideas
    • Blogs
Advanced

Not what you are looking for? Ask the experts!

This forum thread needs a solution.
Kudos0

Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

I continue to have a problem trying to access my Norton Family Account - both at home on various Windows 7 PCs and at work on my laptop there.  So the problem is not to do with any install on my home PC(s).  Its related to my account on the Norton Family server.  Can Norton please fix this so I can sign in and administer my children's accounts.  It looks as though its trying to sign into my account, but the signing in message just stays there - its looping around.  Accessing from the Norton Internet Security 'Family' icon results in the error message:

'Sorry, an error has occurred on the server.  Please, try your request again later.'  An error has occurred with our service, your data is safe, but for your protection and to prevent any possible loss of data your request was halted. The error has been logged and reported and we will look into it shortly.

Please return to the home page and log in again. If the problem persists, contact us for assistance.

To reiterate - can Norton please resolve the problem with my Account.

Replies

Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

This happens to me pretty much every day, starting about a month ago. Maybe 1/10 tries, it'll actually work. But I have to wait several hours before it'll let me log in.
Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

Great - can Norton please solve this.

Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

Hi dixonms and arabethia,

Please send your Norton Family account email addresses to me by private message via the forum by clicking Inbox at upper right hand corner and we will check into your accounts.

Thanks

Katie

Thanks Katie
Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

KatieQ - This has just worked ok for me on my office PC - I'll try at home again tonight, but clearly something awry on your servers?

Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

dixonms,

Thanks for the update.  The team has been working on the issue.  Please let us know if it doesn't work for you when you try it at  home.

Thanks

Katie

Thanks Katie
Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

Katie

I can confirm I was able to login successfully from home last night.  Hopefully this will continue now.

Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

Thanks dixonms for the update.

Thanks

Katie

Thanks Katie
Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

I am having the same problem. Please help.

Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

Hi deadr4t,

The team is working on the known issue.   Thanks for your patience.

Thanks,

Katie

Thanks Katie
Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

I'm still OK on my work and home PCs - please keep it that way.

Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

Is the team still working on the solution.  Family was working fine for me until Monday this week (Dec 8),  now I am experiencing similar issues to these threads.

Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

Hi jamirom_33,

The team is working on the issue.  Thanks for your patience.

Thanks,

Katie

Thanks Katie
Kudos0

Re: Unable to log into Norton Family from Any Wiindows PC using my correct account credentials

I am currently up and working now for a few days.  This was after being down for well over a week.  Notifications are coming in delayed but I am not getting the spinning circle.  

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.