• Todas as comunidades
    • Todas as comunidades
    • Fóruns
    • Idéias
    • Blogs
Avançado

Abas primárias

JBoman21

Foto de JBoman21
Newbie1
Member Since:
17-fev-2017 | 6:28AM • 6 meses 7 horas
Last Visit:
14-mar-2017 | 2:00PM
Total Messages:
0
Kudos Received:
Authored Solutions:
Title: 
Founder
Location: 
Copenhagen
Web Site: 
https://forsikring.io/
Biography: 

Founder of Bookanaut and Forsikring.io. Passionate about digital development and digital marketing. 

---

In Danish

Jeg har over 10+ års erfaring med digital udvikling og digital markedsføring. Jeg er uddannet civilingeniør fra DTU med speciale i vandkraftværker, som jeg skrev på Island. Efter afsluttet uddannelse arbejdede jeg et par år hos Accenture, som er et stor konsulenthus indenfor SAP og IT-udvikling. Derefter blev jeg direktør i konsulenthuset Wemind, som arbejdede med digital udvikling og sociale medier. Wemind har bl.a. lavet rejseliv og alt om københavn for Berlingske. I 2015 solgte jeg Wemind til tre nøgle medarbejdere.

I 2016 grundlagde jeg Bookanaut, og visionen med BOOKANAUT er er at gøre den almindelige dansker sundere. Det kræver frem for alt, at det er nemt at tage det første skridt mod et sundere liv. For som mange allerede ved, er det første skridt ofte det sværeste. Det skal være nemt at finde inspiration om sund livsstil. Og lige vigtigt skal den inspiration bruges til at tage fat på sine egne drømme og mål. I artikler, guides og træningsvideoer præsenterer vi dig for inspiration til en sund livsstil. Bookanaut består af artikler om sundhed og sportsskade. Sundheds- og trænings artiklerne handler om emner såsom træningsprogramkostplan og BMI. Skadesartiklerne handler om relevante emner såsom diskusprolaps, tennisalbue, ondt i lysken, meniskskade  samt forstuvet fod og ankel.

I 2017 grundlagde jeg Forsikring.io med Nanna Gorm, fordi vi oplevede, hvor svært det kan være at danne overblik over forsikringsverdenen. Vi oplevede, at det var svært at finde letlæselig information, som kunne forklare hvad begreber såsom “kasko”, “nærmeste pårørende” og “uagtsomhed” præcist dækker over. Desuden var det nærmest umuligt at sammenligne priser på tværs af forsikringsselskaber. Vi så ofte reklamer for det ene store forsikringsselskab efter det andet. Men ville det rent faktisk være en bedre løsning at skifte til et nyt selskab, eller ville det være bedre at blive der, hvor vi var? Ideen med Forsikring.io er at lave gode og dybdegående guides om de mest almindelige forsikringsprodukter såsom: http://forsikring.io/bilforsikring, http://forsikring.io/indboforsikring/, http://forsikring.io/husforsikring/, http://forsikring.io/ulykkesforsikring/, http://forsikring.io/rejseforsikring/ og http://forsikring.io/livsforsikring/.

Derudover driver jeg konsulentvirksomheden Boman Consulting.

Se mine andre profiler på nettet: About me, Vimeo, Cargocollective, Ello, Digitaliser, MyC4, Freediver by heart, Folkd, Diigo, Pinboard, Medium, Scoop it, 500 px, Unsplash, Life of Pix, Pol, Google +, AminoWordpress, Strikingly, Wix og Cabanova

Skriv endeligt hvis du gerne vil høre mere.

Cv
Dansk
English