Copak se děje?
Huawei Mate9 I have, for some reason I am reporting that I was unsubscribed, and every time I try to log so show me this message and does not log me. When I log in through the browser to your account and see there, Huawei P8 fine, but Huawei Mate9 problem and that I have Norton on the PC where I can not see at all.
When you log into your Norton Account, you need to click on My Norton at the top right, and click on My Services. This page on the account web site is the one that is correct in reporting what devices are activated.
On the PC, make sure you have gone to your Norton product. Click on Settings - Administrative Settings. Check that Remote Management is turned on.
Your image above mentions a server error. That could be all it is. Server errors are usually temporary. Keep trying over the next 24 hours. If you still cannot log in, post back.
Když se přihlásíte do svého účtu Norton Account, musíte kliknout na ikonu Norton v pravém horním rohu a klikněte na Mé služby. Tato stránka na účet webu je ten, který je správné hlášení, jaká zařízení jsou aktivovány.
Na PC, ujistěte se, že jste odešel do svého produktu Norton. Kliknutím na Nastavení - nastavení pro správu. Zkontrolujte, zda je pro vzdálenou správu je zapnutá.
Váš obrázek výše zmiňuje chybu serveru. To by mohlo být vše, co je. Chyby serveru jsou obvykle dočasné. Snaží udržet v průběhu příštích 24 hodin. Pokud se stále nemůžete přihlásit, přidat zpět.
Mám Huawei Mate9, z nějakého důvodu mi to hlásí, že jsem byl odhlášen z odběru, a pokaždé když se chci přihlásit tak se mi ukáže tato hláška a nepřihlásí mě to. Když se přihlásím přes prohlížeč do svého účtu tak tam vidím, Huawei P8 v pořádku, ale Huawei Mate9 problém a to, že mám Norton i na PC tam nevidím vůbec.
translation from image
server error
problem, for which we can not process your request, are trying to solve. Please try przdeji
What were you trying to do when this error message came up?
To, co jste se snažili dělat, když se tato chybová zpráva přišla?