• 所有社区 - 中文
    • 所有社区 - 中文
    • 论坛
    • 创意
    • 博客
高级

不是您要找的? 咨询专家!

此论坛帖文需要解决方案。
好评0

Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

I have just noticed this when I tried to look at the https://onlinefamily.norton.com this is the error I see

It seems I can not connect to anything with https??? could it be viral or some other problem.Thanks for any assistance. I have just noticed this today and I tried 2 other sites with the same result...the error above.

Cheers Mo Windows 7 64 bit, NIS2013

回复

好评0

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

Hi mo,

I just tried the site with Firefox and IE7 with no problems.

Have you checked it with IE?

If you can connect with IE, then as a first step, try clearing your cache in Firefox. Tools > Clear Private Data.

My default "Clear Private Data" window has these items checked: Browsing History / Saved Form... / Cache / Authenticated Sessions. I would also place a checkmark to clear Cookies.

[edit: added content]

Message Edited by Phil_D on 02-19-2009 10:33 PM
"Anyone who isn't confused really doesn't understand the situation."   Edward R. Murrow
好评0

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

Hi Phil

Good news it's working now.I had disconnected from the net and done the safe mode scans and did a restart everything was clear.All is working now,I clear FF on a regular basis and I do not really use IE anymore, However before doing the scans I did try with IE and it was the same as FF no access to the https sites.So no Idea what went wrong could have been my ISP.Or maybe the restart just cleared things??.Thanks for your help.

Cheers Mo Windows 7 64 bit, NIS2013
好评0

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

Hi mo,

Since the message noted that the connection was interrupted, it may just have been a glitch with your ISP.

"Anyone who isn't confused really doesn't understand the situation."   Edward R. Murrow
好评0

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

Are you running Bluecoat's K-9 software perhaps?  Your problem is shared my many posting at Mozilla and other forums.  Apparently a glitch in K-9's rules is the cause and turning off "proxy avoidance" in K-9 solves the problem.

http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?forumId=1&comments_threshold=0&comments_parentId=83701&comments_offset=60&comments_per_page=20&thread_style=commentStyle_plain

http://www.dslreports.com/forum/r21939932-HTTPS-access-failing-everywhere-for-my-workstationMessage Edited by SendOfJive on 02-19-2009 09:04 PM
好评0

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

Hi SendOfJive

Yes I do run k9,Is there a fix for it or will it come back??And thanks so much for your reply.

Cheers Mo Windows 7 64 bit, NIS2013
好评0

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

Hi

just checked on the K9 site and Rebooting fixes the problem.

If you are still experiencing problems browsing HTTPS (secure) sites, please reboot your system to eliminate a mis-categorization which is cached in K9.Message Edited by mo on 02-20-2009 12:36 AM
Cheers Mo Windows 7 64 bit, NIS2013
好评1 Stats

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

Disabling K-9 or unchecking "proxy avoidance" is the workaround.  I am posting a link to page five of the thread at Firefox forums where these are discussed.  There is also a post there that purports to be from K-9 support saying the issue is resolved but users may need to clear the K-9 cache by following the instructions posted.

 http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?forumId=1&comments_threshold=0&comments_parentId=83701&comments_offset=80&comments_per_page=20&thread_style=commentStyle_plain

EDIT: Glad to see you were way ahead of me and that everything is back to normal.

Message Edited by SendOfJive on 02-19-2009 09:38 PM
好评0

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

Thanks for the link Jive that explains things a bit better,NOT Nortons fault this time!!!
Cheers Mo Windows 7 64 bit, NIS2013
好评0

Re: Hi I can not seem to be able to connect with anything starting with https

lol, u got lucky that u found somebdy with exact answer, never happens to me hehe.
----------------------------------------------------------------NIS 2011 beta 18.0.0.107 Win 7 7600 RTM 32-bit

This thread is closed from further comment. Please visit the forum to start a new thread.