最初にPC(Windows11)へノートンをインストール、次にモバイル(iOS)へノートンをインストールした場合、デバイスカウントは正常に表示されますが、詐欺対策のセーフウェブとセーフSMSが設定完了の表示になりません。
24時間後や再インストールを行っても設定反映されません。
仕方がないので最初にモバイルからインストールしたらPCノートンで認識しましたが。
正常表示させるためには数日経ってからモバイルへインストールなど何かあるもでしょうか?
If you are asking about your mobile devices settings not being shown on your Windows PC, that is how the apps work. They only reflect what is active on the individual device. They do not share that across multiple devices.
これが正常ではと思われる画像です。
しかしモバイル版を入れ直した場合、必ずこのようになりません。
PC版1台の時は問題ないのですが、モバイル版インストール後、画像のようにはならずPC版1台の時の表示のままです。(デバイスは2台と正常に認識)
1台では
・3件中2件の保護がアクティブです
・セーフウェブ→ 1台のデバイスを保護しています
・セーフSMS→ セーフSMSの設定ボタン表示
画像のようになるのが正常なのか、モバイル追加でもPC1台の表示が正常なのか、どちらなのでしょうか。
I cannot translate the image to English. But I can say that each device will display just the feature settings for that device. You need to set up all the features on each device. So any message you see on a device will refer only to the features on that device.